De WordPress-thema’s van themaleverancier Elegant Themes gebruiken wij als uitgangspunt voor websites in het Pakket Basis. Elegant Themes is een leverancier die ruim 80 thema’s van hoge kwaliteit aanbiedt. De concurrerende prijs van het Pakket Basis wordt hierdoor mede mogelijk gemaakt. De prijs van een Elegant Themes thema is inbegrepen in de prijs van het Pakket Basis.

Uiteraard is het mogelijk een eigen keuze te maken uit de vele duizenden thema’s die op het internet beschikbaar zijn. De kosten voor een dergelijk thema komen voor uw rekening. Voordat we een door u zelf gekozen thema kunnen gebruiken, zullen wij toetsen of toepassing mogelijk is binnen de grenzen van het pakket Basis. Wanneer wij een meerprijs moeten rekenen door de aard of complexiteit van het thema, dan krijgt u daarvan een aparte prijsopgave.

Hieronder ter illustratie een aantal thema’s van Elegant Themes. Klik op een thema-afbeelding om de demonstratiepagina te bekijken. Ga gerust naar het volledige overzicht van Elegant Themes om de beschikbare thema’s te bekijken.