In aanvulling op de thema’s van het Pakket Basis, hebben we een aantal toonaangevende, flexibele en volledig voor mobiel geschikte thema’s voor u uitgekozen. Deze thema’s onderscheiden zich van de concurrentie door verregaande aanpassingsmogelijkheden en ingebouwde functionaliteit. Door hun complexiteit is het bouwen van een site tijdrovender maar het resultaat past binnen de kwaliteitseisen die wij stellen voor het Pakket Uitgebreid.

Hieronder geven wij u een aantal voorbeelden van de thema’s in het Pakket Uitgebreid. Door de veelzijdigheid van deze thema’s is het eigenlijk bijna misleidend om voorbeelden te geven. De mogelijkheden tot aanpassing zijn zo divers dat alle thema’s onherkenbaar worden door aanpassingen voor individuele sites.

Wij geven onderstaand overzicht daarom vooral om te illustreren hoe breed het gamma aan mogelijkheden is en niet om specifieke thema’s uit te lichten.

Verder willen we u aanraden: neem contact met ons op en laat ons een optimale themakeuze maken op basis van uw briefing. Uw eisen en wensen gekoppeld aan onze kennis van de beschikbare thema’s en de mogelijkheden van WordPress zullen leiden tot een optimale keuze.

Uiteraard staat het u vrij een thema bij een andere leverancier aan te schaffen. Doorgaans zal uw gekozen thema zonder verdere kosten de basis kunnen vormen voor een website in het Pakket Uitgebreid. Mochten onverhoopt extra kosten worden gemaakt, dan krijgt u daarvan voorafgaand een duidelijke prijsopgave.

gallery_diverse-themes01 gallery_diverse-themes02 gallery_diverse-themes03 gallery_diverse-themes04 gallery_diverse-themes05 gallery_diverse-themes06 gallery_diverse-themes07 gallery_diverse-themes08 gallery_diverse-themes09 gallery_diverse-themes10 gallery_diverse-themes11 gallery_diverse-themes12